Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

GJ yachting is gespecialiseerd in het refitten en personaliseren van polyester motorjachten. Met een uitgebreid team kunnen wij bijna alles realiseren wat u als klant wenst. Voor u specifieke wensen bent u bij ons aan het juiste adres. “Your dream is our Passion”. Met een uitgebreid team van enthousiaste en opgeleide vakmensen kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

Voor polyester werk kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grotere reparaties. Het polyesterwerk is zorgvuldig werk en word door een specialist uitgevoerd. Wij kunnen ervoor zorgen dat je niks meer terug ziet van de schade die aanwezig was. Ook is het mogelijk om u schip bij ons te laten poetsen en polijsten.

Wilt u het schip een andere uitstraling geven of een moderne look is dat bij ons mogelijk. Er zijn meer dan 1000 kleuren en motieven en er is altijd ruime keuze voor zowel interieur als exterieur. Ook kunnen wij u begeleiden en informeren over de laatste trends voor het maken van de juiste keuze.

Het onderhoud van de motoren van de boot is zeer belangrijk, het voorkomt veel ellende en zorgt ervoor dat u optimaal en zorgeloos kunt genieten op het water.  Het geven van een jaarlijkse onderhoudsbeurt of het winterklaar maken van de motoren kunt u bij ons terecht. Mocht u toch een probleem hebben met één van motoren kunt u ook bij ons een JAL test laten doen dan kunnen wij de motoren uitlezen. Wij stellen dan een diagnose om goed inzicht te krijgen van uw motor.

Het schilderen van de boot is een lastige maar zeker noodzakelijke klus. Een boot doorstaat continu de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Zowel zout en zoet water, warme zon en harde wind, de boot moet het allemaal doorstaan. Een goede beschermlaag en verzorging is daarom erg belangrijk. Laat je adviseren door één van onze adviseurs.

Het behandelen van het onderwaterschip is zeer belangrijk voor het behoud van u schip. Door de constante aanraking met water is het belangrijk dat u geregeld wat onderhoud laat uitvoeren. Ook een osmose behandeling kunnen wij uitvoeren.

Zowel buiten als binnen is er veel mogelijk qua betimmering. Ook het leggen van Flexteak is bij ons mogelijk. U heeft een keuze uit diverse kleuren, die bij ons op kantoor onder genot van een kop koffie te bekijken zijn.

Is uw bekleding toe aan vernieuwing of wilt u uw schip een andere uitstraling geven, hebben wij een groot assortiment stoffen om u wens te realiseren. Wij doen zowel binnen als buiten kussens, panelen, tapijt of bedranden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen

Wanneer u werkzaamheden wilt laten uitvoeren aan uw jacht, dan kunt u hier vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

   Cart
   Open chat
   Hulp nodig?
   Hallo,
   Kunnen we jullie helpen?

   Geef hier aan welke boot u zoekt:

    Geef hier aan welke boot u zoekt

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

     Geef hier aan welke boot u zoekt

     Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)